Një vit pa ty, nip i dashur

LORIK MORINA

LORIK MORINA

(15.9.1992 – 9.2.2021)

Dhembja nuk shprehet as me fjalë, as me lot. Është e thellë në shpirtin tonë.  Mungesa jote është zbrazëti që nuk plotësohet kurrë, ndërsa kujtimi dhe malli për ty, nip i dashur Lorik, do të jenë pjesë të jetës sonë.
Ike duke na lënë përgjithmonë me zemër të thyer. 
Mbetesh i paharruar, Lorik, përjetësisht në zemrat tona.

 

Me mall e dashuri: gjyshja, xhaxhallarët, hallat dhe gjithë familja Morina nga Mitrovica.

Data e publikimit: 09.02.2022
Shpërndaje
Të tjera