Sot para 5 vjetëve, dita më e vështirë e jetës sonë, kur ndërrove jetë ti djali, vëllai, mixha jonë i dashur.

MILAZIM RIZANI

MILAZIM RIZANI

(6.3.1975 – 9.2.2017)

Sa shpejt që ikën vitet e malli për ty çdo herë e më shumë rritet, e në zemrat tona është zbrazëtira që le ti e që s’do të mbushet asnjëherë . Ne jetojmë me kujtimet tuaja që të bëjnë të përjetshëm e na japin forcë për jetë. Shpirti yt i bardhë qoftë i Xhenetit!

 

Të kujtojmë me mall: nana, vëllezërit, motra, nipat e mbesa dhe Edi e përkujton me mall.

Data e publikimit: 09.02.2022
Shpërndaje
Të tjera