DRITA BUJUPI - AJVAZI

DRITA BUJUPI - AJVAZI

Mami, katër vjet që u ndave prej nesh e ne ende vazhdojmë të ruajmë kujtimet e bukura me ty.

Fisnikëria e bujaria ishin virtytet që na bëjnë krenarë që të kishim.

E përkujtojnë: bashkëshorti Tahiri, fëmijët Vlora, Ardiana, Arbëria, Enveri, rejat Saranda dhe Dorina, nipërit dhe mbesat.

Data e publikimit: 23.12.2021
Shpërndaje
Të tjera