Sot bëhet 1 vit nga vdekja e vëllait tonë të dashur

Dr. Nijazi Ahmeti 

Dr. Nijazi Ahmeti 

(28.3.1965– 10.12.2020)

Koha që kalon kurrë nuk do t’i shuajë dhimbjen, kujtimin, dashurinë dhe respektin për ty.
Mungesa jote është zbrazëti që nuk plotësohet kurrë, është pjesë e jetës sonë. Je gjithmonë në zemrat tona.

 

Me shumë mall e kujton vëllai Shyqeri Ahmeti me familje.

Data e publikimit: 10.12.2021
Shpërndaje
Të tjera