Një vit nga ndarja e më të dashurës sonë

Prof. dr. AHSENE LUCI AGAI

Prof. dr. AHSENE LUCI AGAI

(30.7.1940 – 5.7.2020)

Na mungon shumë!

 

Familjet Agai dhe Luci.

Data e publikimit: 05.07.2021
Shpërndaje
Të tjera