Sot, më 9.4.2021, u mbush 1 vit që na le, nëna jonë e madhe

TABE TAFILAJ - ALIJAJ

TABE TAFILAJ - ALIJAJ

(25.10.1940 – 9.4.2020)

Derisa të jetojmë do të na mungosh. Le zbrazësi që nuk zëvendësohet me asgjë.

Të kujtojmë me mall: fëmijët, nipat dhe mbesat nga Hereqi, Gjermania dhe Zvicra.

Data e publikimit: 09.04.2021
Shpërndaje
Të tjera