Tre vjet pa më të dashurin tonë

AVNI (JAKUP) SYLEJMANI

AVNI (JAKUP) SYLEJMANI

(1957 – 2018)

Të të kujtojmë ty është gjëja më e bukur, por të mësohemi pa ty është gjëja më e vështirë. Sot u bënë tre vjet, ndarja jote nga kjo botë është humbja më e madhe për familjen tonë. Kjo jetë nuk qenka më e njëjtë pa ty. Ke qenë dhe mbetesh simbol dhe strehë e sigurt për ne. 
Nën emrin dhe vlerat e tua do të ndihemi gjithmonë krenarë. 
Kujtimet për ty nuk do të zhduken kurrë, ato do të jenë udhëzues për brezat e ardhshëm.
Përgjithmonë në mendjet dhe zemrat tona!

 

Familja Sylejmani.

Data e publikimit: 09.03.2021
Shpërndaje
Të tjera