Sot u bë një javë pa ty! 

SYLEME BEQIRI 

SYLEME BEQIRI 

(1940 - 2021)

Sa vështirë e kemi sot të shkruajmë përkujtim për ty. Dashuria, dhimbja dhe malli për ty mbesin gjithmonë në zemrat tona. Ti ishe gjithçka për ne! 

 

Të përkujtojnë fëmijët: Bashkimi, Igi, Afrimi, Fatmirja, Burbuqja, mbesat, nipat si dhe farefisi i gjërë Beqiri.

Data e publikimit: 28.02.2021
Shpërndaje
Të tjera