Shtatë vjet pa ty nënë

HAJRIJE MAXHUNI – BERISHA

HAJRIJE MAXHUNI – BERISHA

Çdo gjë është e zbrazët pa ty nënë. Na mungojnë dashuria, urtësia dhe mirësia jote.

Të kujtojnë: bashkëshorti Syla, djemtë Skënderi, Naseri e Xhaferi, vajzat Nadirja, Syzana, Nazmija, Nexhmija, nuset Valdetja, Violeta e Linda dhe nipat e mbesat.

Data e publikimit: 17.01.2021
Shpërndaje
Të tjera