Besarta Halilaj-Morina

Besarta Halilaj-Morina

(1989-2019)

Koha po kalon, e ne kurrsesi të bindemi se nuk je më në mesin tonë. Ike në kohën më të mirë, në kohën kur duhej t’i shijoje familjen dhe frytet e punës sate në jetë. Nuk ka fjalë që mund ta shprehim pikëllimin!

Të mbajmë fort në mendjet dhe zemrat tona, të gjithë ne, familja jote, sykaltëroshja jonë.

Të përkujtojmë me mallë dhe lot në sy e tërë familja Halilaj!

Data e publikimit: 30.12.2020
Shpërndaje
Të tjera