SHAQIR EMIN SHAQIRI

SHAQIR EMIN SHAQIRI

Kaluan dyzet ditë të rënda pa Ty. Përherë krenarë që të patëm.

 

E përkujtojnë: motrat Naxhija e Bademja, si dhe vëllai Shabani.

Data e publikimit: 24.12.2020
Shpërndaje
Të tjera