Sot, më 16 nëntor 2020, u bënë 9 vjet pa ty nënë e dashur

ZYHRIJE VISOKA

ZYHRIJE VISOKA

Nëntë vjet dhimbje, pikëllim dhe mall për ty NËNË, por krenohemi me veprat dhe fjalët e tua. Asnjëherë nuk mjaftojnë fjalët për të shprehur dashurinë për Ty. Me lot në sy e kujtojmë çdo moment me Ty. Ti ike nga kjo botë e buzëqeshur, e butë, e qetë, siç ishe gjithmonë. Dhimbjen dhe dashurinë për ty nuk do t’i shuajë dot koha.

E kujtojnë me mall: djali Sinani, vajzat Magbulja, Shukrija, Fitneti, reja Arta, nipat Eltoni, Arbëri, Shpejtimi, Edi, mbesat Amjeta, Arbëresha, Elsa dhe Elena.

Data e publikimit: 16.11.2020
Shpërndaje
Të tjera