Sot më 14 nëntor 2020 u bënë 2 vjet pa TY më i dashuri ynë.

DEMA DEDUSHI

DEMA DEDUSHI

Dhimbja dhe malli për ty nuk kanë të ndalur.
Na ka marrë malli me të pa, me ta dëgju zërin, me qenë bashkë me ne. Do të duam që 14 nëntori të mos ekzistonte kurrë në kalendar.
E tërë bota është kthyer mbrapsht pas vdekjes tënde, asgjë nuk është si më parë.
Urojmë që shpirti yt është duke pushuar në paqe, e ne jetojmë me dhimbje të thellë duke të pasur gjithmonë në mendjen dhe zemrat tona.
Jemi krenarë që të patëm.

 

Të përkujtojnë me mall të pashuar: bashkëshortja me dy djemtë, nëna, motra dhe vëllai me familje.

Data e publikimit: 14.11.2020
Shpërndaje
Të tjera