Babë, sot bëhen 11 vjet pa ty 

ZEQIRIJA AVDIU

ZEQIRIJA AVDIU

(28.4.1949 -10.11.2009)

Edhe pse plot vite kaluan, malli për ty vetëm po shtohet çdo ditë e më shumë. Të kujtojmë sot dhe 364 ditë të tjera me plot mburrje dhe krenari. 

Të duam shumë: bashkëshortja Drita dhe fëmijët Labinoti, Adelina dhe Rita me familjet e tyre.

Data e publikimit: 11.11.2020
Shpërndaje
Të tjera