Shtatë vjet pa të dashurën tonë

ZAMIRE (PAJAZITI) BALA

ZAMIRE (PAJAZITI) BALA

(1956-2013)

Na mungon!

Zgjohemi dhe tërë kohën kujtohemi për ty deri vonë.

Tërë kohën na mungon. Ne ende qëndrojmë me kujtime dhe dashurinë tënde, që gjithnjë krenarë na bënin.

Na mungon!

E dashur, gjyshe, nënë

 

E kujtojnë: bashkëshorti Zijaja, fëmijët Zani, Zërina, Zgjimi.

Data e publikimit: 08.11.2020
Shpërndaje
Të tjera