Sot bëhen dhjetë vjet pa ty

Prof. dr. HAQIF QERIMI

Prof. dr. HAQIF QERIMI

(10.4.1944 – 27.10.2010)

Me mall, respekt dhe krenari përherë të kujtojmë.

Bashkëshortja Zejnija, djali Dreni, vajzat Blerta dhe Hana me familjet e tyre.

Data e publikimit: 27.10.2020
Shpërndaje
Të tjera