NËPËR FILM

“Audicioni”, filmi i parë i regjisores Laura Buna

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Laura Buna është regjisorja nga Shqipëria, e cila sapo e ka përfunduar filmin e parë të metrazhit të shkurtër me titull, “Audicioni”. Për emisionin “Nëpër Film”, ajo tregoi gjithçka sa i përket këtij projekti por edhe filmave tjetër në të cilët ka punuar ndër vite.

“Vështirësia e këtij projekti ka konsistuar më shumë sepse ka qenë një prodhim i pavarur dhe unë vendosa që ta prodhoj vet këtë film dhe jo të marr fonde publike, pikërisht për faktin që, para se t’i kërkoja paratë nga taksapaguesit, doja të isha e sigurt për atë që mund ta ofroja. Nga ana tjetër, puna ka qenë shumë argëtuese me aktorët dhe pjesëtarët e stafit, si nga Shqipëria ashtu edhe nga Kosova, sepse ky projekt është bashkëpunim i te dyja palëve”.