NËPËR FILM

“Vera andrron detin” shpallet filmi më i mirë në festivalin “goEast”

 

Filmi kosovar “Vera andrron detin” e fitoi çmimin “Zambaku i artë”, që është shpërblimi kryesor i “goEast Film Festival” në Gjermani dhe i cili i ndahet filmit më të mirë të kësaj ngjarjeje. Regjisorja Kaltrina Krasniqi ishte e ftuar në emisionin “Nëpër Film”, me ç’rast ndau hollësi rreth këtij triumfi dhe shumëçka tjetër rreth filmit të saj mjaft të suksesshëm.

se gëzohesh sepse nuk vlerësohet vetëm puna jote por e gjithë ekipit, sidomos kur fiton çmimin ‘Filmi më i mirë’ që do të thotë se është marrë në konsideratë çdo aspekt i filmit, dhe kjo i ndihmon atij ta vazhdojë rrugëtimin tutje. Por në të njëjtën kohë është njëfarë shpërblimi në rrafshin profesional dhe emocional, për të gjithë ata që kanë qenë pjesë e projektit për shtatë vjetët e fundit. Prandaj, po, është një ndjenjë e veçantë kur mund ta ndash një lajm të mirë me gjithë njerëzit që kanë qenë pjesë e këtij rrugëtimi”.