NËPËR FILM

Një ditë në sheshin e xhirimeve të filmit “Heshtja e Sirenave”

 

Regjisori kosovar, Gazmend Nela, është në prag të përfundimit të xhirimeve të filmit të dytë të metrazhit të gjatë, i cili po xhirohet në lokacione të ndryshme të Kosovës.

“Xhirimet deri më tani kanë shkuar shumë mirë, na kanë mbetur edhe pak ditë deri në përfundim të tyre. Të them të drejtën jemi lodhur pak, sepse për këtë punë nevojiten orë të gjata, disa ditë kemi xhiruar natën dhe kemi pasur mot të ftohtë, por tani që jemi drejt fundit, sado që jam i lumtur që gjithçka po përfundon jam po ashtu i pikëlluar, sepse i kemi kaluar më shumë se 30 ditë së bashku dhe tani duhet të përshëndetemi. Do të më mungojnë shumë të gjithë. Por angazhimet për mua nuk mbarojnë këtu, ka mbetur montimi i filmit dhe disa punë të tjera të cilat më presin tutje”, deklaroi regjisori në një intervistë për emisionin “Nëpër Film”.