NËPËR FILM

"Në kërkim të Venerës”, filmi debutues i Kosovare Krasniqit si aktore

 

E ftuar në edicionin më të ri të emisionit “Nëpër Film” ishte aktorja Kosovare Krasniqi. Së fundmi, filmi i saj debutues “Në kërkim të Venerës” i rrëmbeu dy shpërblime të rëndësishme në festivalin ndërkombëtarë të filmit në Hong-Kong, atë “Regjia më e mirë” i cili shkroi për autoren e filmit Norika Sefa dhe “Aktorja më e mirë”, shpërblim ky i cili e vlerëson punën e Kosovare Krasniqit në këtë projekt, me të cilin njëherësh edhe ka debutuar si aktore.

Krasniqi tha se është shumë e lumtur për çmimin e saj të parë, duke treguar tutje se nuk e kishte imagjinuar një sukses të tillë, por thjeshtë ishte e lumtur që ka pasur rastin të bëhet pjesë e këtij projekti dhe kështu ta vazhdojë ëndrrën e saj për aktrimin.