NËPËR FILM

Blerta Zeqiri flet për angazhimet e fundit dhe projektin e saj të ardhshëm

Regjisorja e njohur kosovare, Blerta Zeqiri, ishte e ftuar në emisionin e radhës, “Nëpër Film”. Në një intervistë të përgjithshme, ajo foli për angazhimin e saj të fundit si ligjëruese në shkollën e filmit dokumentar “Future is Here”, me ç’rast u shpreh e lumtur me talentet që i kanë zbuluar përmes këtij projekti.

 

Regjisorja e njohur kosovare, Blerta Zeqiri, ishte e ftuar në emisionin e radhës, “Nëpër Film”. Në një intervistë të përgjithshme, ajo foli për angazhimin e saj të fundit si ligjëruese në shkollën e filmit dokumentar “Future is Here”, me ç’rast u shpreh e lumtur me talentet që i kanë zbuluar përmes këtij projekti.

“Me këtë projekt, pra shkollën e filmit dokumentar “Fututre is Here”, e kam parë dhe e kam kuptuar që kemi shpresë për të bërë gjëra të mëdha e të bukura në fushën e kinematografisë, sepse rinia jonë është e jashtëzakonshme”, ka deklaruar regjisorja.