NËPËR FILM

Lajmet e fundit nga skena e filmit vendor

 

Qendra Kinematografike e Kosovës po u bën ftesë të gjithë të interesuarve që t’i dërgojnë propozimet për konsiderim për Çmimin “OSCAR”, për kategorinë “Film në gjuhë të huaj” dhe i cili mund ta përfaqësojë Kosovën këtë vit.

Filma të gjatë artistikë, dokumentarë dhe animacione më të gjata se 40 minuta do të kenë mundësinë të kandidojnë si propozime për shqyrtim.