NËPËR FILM

Edicioni i 11-të i “Anibarit” vjen me program të pasur edhe në kohë pandemie

Festivali i vetëm në rajon që i dedikohet filmit të animuar, “Anibar”, këtë vit po e shënon edicionin e 11-të në një formë pak më ndryshe, shkaku i situatës së shkaktuar nga pandemia globale.

Drejtoresha e festivalit, Arba Hatashi, për emisionin “Nëpër Film” tregoi rreth sfidave të realizimit të këtij edicioni dhe atë së si do të duket “Anibari” në përgjithësi.