NËPËR FILM

Angazhimet e Bekim Gurit në karantinë dhe sukseset e filmave të tij

 

Megjithëse pandemia e koronavirusit e ka heshtur paksa skenën kulturore në vend dhe botë, megjithatë filmbërës të shumtë e kanë shfrytëzuar këtë kohë për të punuar në projekte të reja. 

Kështu ka bërë edhe regjisori, aktori dhe skenaristi, Bekim Guri, i cili tregon se si e ka tejkaluar karantinën, si nga ana kreative ashtu edhe ajo personale.