NËPËR FILM

“PriForum” sivjet u organizua online nga 17-19 korrik

“Prishtina International Film Festival” ndryshe i njohur si “PriFest”, është një prej ngjarjeve kulturore që planifikohet të mbahet në formë fizike, pavarësisht pandemisë së koronavirusit.

Duke qenë se kriza globale shëndetësore ka ndikuar në pezullimin dhe anulimin e shumë festivaleve anembanë botës, në Kosovë, organizatorët e ngjarjeve të këtilla po punojnë me shumë përkushtim dhe mund, që ta shmangin një gjë të tillë. Këtu hynë edhe “PriFesti”, që për shkak të situatës së shkaktuar nga koronavirusi, është detyruar ta shtyjë datën e mbajtjes së festivalit, por jo ta anulojë atë në tërësi.