NËPËR FILM

Zgjim Terziqi së shpejti debuton në film të metrazhit të gjatë

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Zgjim Terziqi është regjisor, producent dhe skenarist i njohur kosovar, i cili shquhet për disa filma të suksesshëm të metrazhit të shkurtër.

Me skenarin e tij të fundit ai është përzgjedhur të bëhet pjesë e punëtorisë online, “TFL Next – Film Development”, që realizohet nga “TorinoFilmLab” e që ka lidhshmëri me festivalin e filmit në Torino, i dyti më i madh në Itali, pas festivalit të Venecias.