NËPËR FILM

Shengyl Ismaili dhe dashuria e saj për aktrimin

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Shengyl Ismaili është një prej aktoreve më të pëlqyera të kinematografisë kosovare. Ajo shquhet për dashurinë ndaj aktrimit të cilën e vërteton më së miri në çdo projekt filmik në të cilin luan.

Duke e shfaqur talentin e saj në tri fushat kryesore të aktrimit: teatër, film dhe televizion, Shengyli ka arritur ta ndërtojë një karrierë të suksesshme në këtë industri.