N'shpi

Çka thonë yjet për vitin 2021?

 

Sa i besojnë qytetarët horoskopit? Cilat janë karakteristikat e çdo shenje? Për këto dhe shumëçka tjetër u fol në episodin e parë të emisionit “N’shpi” në KTV për vitin 2021.

Në një edicion të gjatë festiv, astrologia në studio, Laura Bilalli foli për shenjat e horoskopit dhe çka i pret në vitin 2021.