Metro

Qytetarët në Dardani thonë se përfundimi i platesë po ruhet për fushatë

Foto nga arkivi
 

Gati dy vjet pas fillimit të rikonstruktimit të platesë mbi Kurriz, shumë afate për përfundimin e punimeve kanë kaluar pa u respektuar.

Punimet për rikonstruktimin e platosë mbi Kurriz, patën filluar në qershor të vitit 2015, dhe ishe paraparë që të përfundonin në një afat prej 190 ditësh, por kanë kaluar 630 ditë, ndërsa përfundimi i punimeve duket ende larg.