Ahmeti publikon punët që thotë të jenë kryer në shëndetësi gjatë mandatit të tij

Ahmeti publikon punët që thotë të jenë kryer në shëndetësi gjatë mandatit të tij

03 shtator 2017 14:35

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, në përfundim të mandatit të tij të parë si kryetar i kryeqytetit, ka bërë një përmbledhje të punëve që thotë të jenë kryer gjatë këtyre 4 viteve qeverisje.

Më poshtë ju sjellim postimin e Ahmetit në Facebook:

Investimi në infrastrukturë shëndetësore ka qenë prioritet që nga viti 2014. Në mesin e punëve që janë përfunduar po i përmendi vetëm disa.

• Ndërtimi QMF XI ne Lagjen e Muhaxherëve;

• Qendra Kryesore e mjekësisë familjare - QKMF ne qendër:

• Rehabilitimi dhe Inaugurimi i Objektit te ri ne QMF 1

• Renovimi dhe përmirësimi i hapësirave te brendshme QMF 2

• Renovimi dhe përmirësimi i hapësirave të brendshme QMF 4

• Krijimi hapësirave te reja për RO kabinetin stomatologjik QMF 4

• Renovimi dhe përmirësimi i hapësirave të brendshme QMF 5

• Renovimi dhe përmirësimi i hapësirave të brendshme QMF 6

• Renovimi dhe përmirësimi i hapësirave të brendshme QMF 9

• Renovimi dhe përmirësimi i hapësirave të brendshme QMF - ish Gjykata

• Renovimi dhe përmirësimi i hapësirave të brendshme QMU

• Renovim dhe Rehabilitimi i AMF në fshatin Viti-Marec;

•Renovim dhe Rehabilitimi i AMF në fshatin Slivovë

• Renovim dhe Rehabilitimi i AMF në fshatin Shkabaj

• Renovim dhe Rehabilitimi i AMF në fshatin Rimanishtë

• Renovim dhe Rehabilitimi i AMF në fshatin Mramor

• Renovim dhe Rehabilitimi i AMF në fshatin Bullaj

• Renovimi dhe Rehabilitimi i hapësirave të brendshme të njësisë së Dispanzerit Antituberkular — DAT,

• Përmirësimi i hapësirave të brendshme qendra e Mirëqenies se Gruas

• Renovimi komplet dhe funksionalizimi teknik i qendrës shëndetësore në Qendrën e Studentëve

• Kyçja e Poliklinikës së Stomatologjisë në ngrohjen qendrore;

•Ndërtimi i parkut të vogël brenda hapësirave të QKMF-së me qëllim të largimit të makinave dhe te pushimit për pacientët

• Hapja e QMF në UP (konviktet)

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme