Metro

“Arbëria” bëhet me park të dizajnuar sipas arkitekturës japoneze

 

Kryetar i Prishtinës Përparim Rama dhe ambasadorin jorezident i Japonisë në Kosovë, Ryuta Mizuuchi, kanë përuruar parkun e lagjes “Arbëria”, i cili do të mbajë emrin e ish-kryeministrit të Jamonisë Shinzo Abe.

“Nder i madh për Kryeqytetin që bashkë me Ambasadorin jorezident të Japonisë në Kosovë, Ryuta Mizuuchi, të përurojmë parkun e lagjes ‘Arbëria’ me emrin e ish-kryeministrit të Japonisë, mikut të madh të Kosovës, Shinzo Abe”, ka shkruar Rama në Facebook.