Metro

Ndryshime në disa linja të autobusëve të premten në Prishtinë

Foto ilustrim: KOHA
 

Trafiku Urban ka njoftuar se të premten do të ketë ndryshime të përkohshme në rrjedhën e qarkullimit të disa linjave të autobusëve.

Sipas njoftimit, nga ora 10:00 deri në orën 15:00, do të ketë ndryshime në linjat 1A, 3, 4 dhe 7C.