Metro

Komuna e Prishtinës publikon Udhëzuesin për legalizim të ndërtimeve pa leje

Foto: Arkiv
 

Komuna e Prishtinës ka njoftuar se ka publikuar Udhëzuesin për legalizim të ndërtimeve pa leje.

“Me kënaqësi ju njoftojmë se kryeqyteti ka përgatitur udhëzuesin mbi procesin e legalizimit të ndërtimeve, i cili do të ju ndihmojë me informata konkrete rreth procesit dhe hapave që duhet të ndërmerrni për legalizimin e ndërtimeve”, thuhet në njoftimin e Komunës së Prishtinës.