Metro

Prishtina vend përfitimi për lypsarë nga Kosova e Shqipëria

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Në të ftohtë e edhe gjatë ditëve të nxehta të verës, ky 62 vjeçar vjen çdo ditë nga Vushtrria dhe vendoset në qoshen e rrugës ‘Muharrem Fejza’, për të kërkuar lëmoshë.

Ai thotë se nuk fiton shumë nga kjo punë, mirëpo e bënë nga halli që ka.