Metro

Reshjet mbushin Batllavën dhe Badovcin, sigurojnë verë pa reduktime

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Ka kohë që Badovci dhe Batllava nuk kanë pasur këtë pamje. Iu duhen vetëm edhe pak reshje që të mbërrijnë në kuotën maksimale të kapërderdhjes.

Arjeta Mjeku, zëdhënëse e KRU “Prishtina”, thotë se kryeqyteti është duke u furnizuar rregullisht me ujë të pijshëm dhe se nuk do të ketë reduktime derisa ka shpenzim racional të ujit.