Metro

“Xhorxh Bush”- sërish vend feste, bllokon komunikacionin

 

Kështu i mbushur me njerëz duket sheshi ‘Xhorxh Bush’, (PAMJE), sa herë që komuna vendosë të ndalojë qarkullimin e autobusëve dhe taksive, për ndonjë aktivitet.

E që nga ardhja e pranverës, aktivitete të shpeshta po organizohen në këtë shesh, si ky për 1 Qershorin ditën ndërkombëtare të fëmijëve.