Metro

Komuna “burgos” me grila hyrjet e lokaleve në parkun e qytetit

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Mbyllja e hyrjes së lokaleve në parkun e qytetit nuk po i pëlqen pronarit të lokalit ‘Green Caffe’, Adnan Gjinovci.

Ai thotë se ata kanë kërkuar leje për disa vjet me radhë për të operuar në parkun e qytetit dhe nuk janë pajisur asnjë herë me licencë, nga komuna.