Metro

KRU “Prishtina” me laps e letër fton konsumatorët të ecin përpara me zhvillimet teknologjike

 

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina”, u ka bërë thirrje konsumatorëve që të shkarkojnë aplikacionin “E-KRUP” në ISO dhe Android.

Por thirrja për të ecur me zhvillimet teknologjike është bërë në një formë që në ditët e sotme nuk është e zakonshme.