Metro

Tenderimi i punimeve për sivjet, mungojnë projektet e mëdha të fushatës

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Lidhja e Pallatit të Rinisë me “Arbërinë” e lidhja e “Kalabrisë” me “Dardaninë” janë vetëm dy nga projektet madhore me të cilat Përparim Rama fitoi garën për Prishtinën.

Por, është pranvera e dytë që ai udhëheq punët e kryeqytetit dhe këto projekte janë larg realizimit.