Arbëri

Fillon mbledhja e mbeturinave, punëtorëve të “Pastrimit” u dalin pagat

Si pasojë e vonesës së pagave për punëtorët e kompanisë “Pastrimi”, gjatë ditës së enjte mbeturinat në kryeqytet nuk janë mbledhur.

Por kryetari i Sindikatës së punëtoreve të kompanisë “Pastrimi”, Florim Cakiçi, ka theksuar se ata punën e kanë filluar të premten në mëngjes, pasi që kanë arritur një marrëveshje me komunën që pagat e tyre të ekzekutohen deri të premten në mesditë.

Cakiçi ka theksuar se ashtu siç edhe janë marrë vesh pagat u janë ekzekutuar dhe se puna në mbledhjen e mbeturinave është duke vazhduar.