Metro

Prishtinë: Gratë shtatzëna dhe fëmijët deri në 3 vjeç do të vizitohen në shtëpi nga mjeku

FOTO: KOHA
 

Ministria e Shëndetësisë ka nisur të mërkurën implementimin e projektit “Vizita në shtëpi për gratë shtatzëna dhe fëmijët 0-3 vjeç” edhe në Komunën e Prishtinës.

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, ka thënë se shëndetësia mbetet prioritet i Qeverisë.