Metro

Rruga “Xhoxh Bush” nuk hapet për krejt linjat e autobusëve, shpejtësia e kufizuar në 20km/orë

 

Të premten rruga “Xhorxh Bush” do të rihapet për qarkullim të autobusëve dhe taksive. Megjithatë, siç ka njoftuar ndërmarrja “Trafiku Urban” në mbrëmjen e së enjtes, në këtë rrugë do të lejohet të qarkullojnë vetëm linjat e autobusëve 1, 3 dhe 4. Po ashtu, autobusët përgjatë kësaj rruge do të lejohet të lëvizin me shpejtësi të kufizuar në 20 kilometra për orë.

Linjat e autobusëve 1A dhe 7C, që dikur qarkullonin në këtë rrugë, do të vazhdojnë sipas rendit të udhëtimit në fundvit, kur Komuna e shndërroi rrugën në shesh.