Metro

Ndërtimi i unazës së brendshme të Prishtinës, pritet lirimi i komunikacionit

 

Lidhjen mes dy lagjeve e lirimin e trafikut në Prishtinë, Komuna e Prishtinës po synon ta bëjë përmes këtij projekti, punimet e së cilit kanë filluar javën e kaluar.

Nga rrethrrotullimi i “Arbërisë” e deri tek ai i “Emshirit” parashihet të ndërtohet unaza e brendshme e qytetit, që do të kushtojë 1 milion e 149 mijë euro dhe pritet të përfundojë për 90 ditë pune.