Metro

Musliu: Mbyllja e rrugës “Xhorxh Bush” s’ka të bëjë me testim, do të hapet sërish pas festave

 

Drejtori i Shërbimeve Publike në Komunën e Prishtinës, Ilirik Musliu, ka njoftuar se mbyllja e rrugës “xhorxh Bush” në Prishtinë, nuk ka të bëjë me testimin për mbylljen e unazës qendrore, për çka ka ndodhur shpesh që të mbyllet kjo rrugë përgjatë vikendeve.

Musliu ka njoftuar se kjo pjesë e qytetit planifikohet të jetë sheshi kryesor për festat e fundvitit dhe me përfundimin e tyre, do të hapet sërish për qarkullim.