Metro

“Dita ndërkombëtare pa vetura”, Trafiku Urban pa pagesë të enjten

 

Në “Ditën ndërkombëtare pa vetura”, Komuna e Prishtinës njoftoi se ditën e enjte të gjithë qytetarët do të lirohen nga pagesa gjatë transportit me trafikun urban.

Sipas vendimit të Komunës, kjo po bëhet për të promovuar dhe siguruar lirinë e lëvizjes për të gjithë qytetarët.