Metro

Kuvendi Komunal i Prishtinës mban dëgjim publik buxhetor, asnjë drejtor i PDK-së i pranishëm

 

Kuvendi komunal i Prishtinë po zhvillon të premten dëgjim publik buxhetor.

Para qytetarëve, asamblistëve dhe përfaqësuesve të lagjeve dhe fshatrave të kryeqytetit po diskutohet mbi planet investuese për vitin 2023.