Metro

Shpërthen gypi i ujit, mbesin pa ujë disa pjesë të Bregut të Diellit në Prishtinë

 

Zonat lindje, jug dhe perëndim i lagjes Bregu i Diellit në Prishtinë kanë mbetur pa ujë të mërkurën si pasojë e shpërthimit të një gypi uji, ka njoftuar Ujësjellësi Rajonal “Prishtina”.

Sipas njoftimit, ekipet e mirëmbajtjes janë duke sanuar defektin në atë linjë.