Metro

Defekt në gypin e ujit, mbesin pa ujë disa lagje të Prishtinës

 

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” ka njoftuar se disa lagje të kryeqytetit kanë mbetur pa ujë të pijes di pasojë e një defekti në gypin e ujit.

Pa ujë kanë mbetur: Veterniku, Çagllavica, lagjet Nic, Qershia dhe Qëndresa.