Metro

Prishtina e Graçanica pajtohen për linjën e transportit të udhëtarëve

 

Komuna e Prishtinës dhe ajo e Graçanicës të martën kanë nënshkruar marrëveshjen për lëshimin e linjës së transportit të udhëtarëve.

Nënkryetari i Prishtinës, Alban Zogaj, ka thënë se kjo linjë do ta lirojë komunikacionin në kryeqytet, por sipas tij, edhe do ta ndihmojë komunitetin në Graçanicë.