Metro

Sot fillon vendosja e njehsorëve të ngrohjes në “Ulpianë” në Prishtinë

 

Sot do të nisë vendosja e njehsorëve të ngrohjes dhe valvulave termostatike në banesat e lagjes “Ulpiana” në Prishtinë.

Sipas njoftimit të Komunës së Prishtinës, sot (e mërkurë) do të vendosen njehsorët në lagjen Ulpiana D3, në hyrjet H-1 dhe H2.